Передостанній член. Ура! Толстячек. Знову насолоджуюся смачної сарделькою у роті, не виймаючи її. Губи і язик повністю в роботі. Хлопець здається не відразу. Але більше ніж на десять хвилин його не вистачає. Знову мене годують спермою. Я задоволена.

Останній. Цей виявився тонким і довгим. Роблю глибокий мінет. Член пристойно занурюється мені в горло. Але дихати можна. Кайфую, смокчу з фото пісі азартом. Хлопець тримається. Двадцять хвилин доводиться догоджати, поки він не вирішує погодувати мене. З насолодою ковтаю сперму. Кайф.

Дивлюся на годинник. Я смоктала трохи менше чотирьох годин поспіль! Але я це зробила. Втомлена, але задоволена. Вдосталь нассавшись членів і напившись сперми. Не зронивши повз ні краплі. Все пішло мені в шлунок.

Хлопці висловлюють мені компліменти, кажучи про те, яка я природжена вафлістка. І що мій рот створений для того, щоб смоктати. Я це знаю. Рада, що їм подобається.

Хлопці одягаються і йдуть. Прощаюсь з усіма стоячи на колінах і цілуючи головки їх членів. Коли всі йдуть, брат дозволяє мені відпочивати. Чи не моясь, щоб зберегти в роті запах сперми, йду в свою кімнату і падаю на ліжко. Засинаю практично відразу. Втомлена, затраханая, нассавшись членів, напившись сперми. Але задоволена!