телефонний дзвінок. «Як ти мене дістав цей телефон».
- «Так, слухаю»
- «Коханий, Сергій і Іра сьогодні о третій годині йдуть у сауну».
- «Я знаю».
- «Їх діти відмовилися йти з ними і вони запросили нас, підемо?».
- «Звичайно, а скільки у нас є часу і що потрібно від нас?»
- «Сауна в три, від нас пиво і закуска».
- «Зустрічаємося в сауні».
Таксі ..., магазин ..., таксі ..., сауна. Встиг.
- «Добрий день друзі. Тут добре, ми були тут ».
Пиво, пар, вода ... Все це зробило свою справу. Ми розслабилися, бесіда з бізнесу і кризи поступово перейшла у формат «ні про що».
- «Пішли в парильню, нічого ляси точити» - вимовила Іра.

Ми в парилці. Іра і я сидимо поруч на нижній лавці, а моя дружина і Сергій на верхній. Раптом я відчув свою руку на стегні Іри. Мої пальці ніжно пестили стегно, яке належить моєму другові.
«Прибрати руку? Як я буду дивитися в його очі, якщо він помітить це? ». Але рука не закривалися, а продовжувала пестити стегно. Вона повільно ковзала по ньому, піднімаючись від коліна вище, туди до чужої забороненій зоні. Серце стало прискорювати фото пісі свій ритм. На своєму шляху моя рука зустріла руку Іри, але опору не відчула. Її рука лягла мою, та й притиснула її до стегна. Пролунав гучний стогін. Але це був знайомий стогін дружини. Іра і я одночасно стали повертати голову на стогін і наші губи зустрілися. Поцілунок, довгий, довгий, гарний, приємний. Скосивши очі, ми побачили руку Сергія на грудях моєї дружини. Вона пестила сосок через купальник вводячи мою дружину в стан екстазу.

Але парилка взяла своє. Треба стрибати в басейн. Я і Іра вийшли з парилки і разом стрибнули у воду обпалює. І цілюща вода дала нові сили. Ми знову зімкнулися в поцілунку. Наші руки пестили наші тіла. Наші тіла пестили один одного. Зав'язки на купальнику розв'язалися самі. І переді мною з'явилася чудова гарні груди. Вона була збуджена. Груди збільшилася в розмірах і кричала: «Поцілуй мене негайно!». І мої губи попрямували до цієї прекрасної грудей. Моя мова пестив її, цілував, покусував. Стогін Ірини порушував мене. І я на своєму члені відчув руки Іри. Мої плавки сталі сповзати з мене, Іра опустилася під воду і поцілувала мій збуджений член ... Яке блаженство.