раптом поряд ми побачили Сергія і мою дружину. Вони були у воді і цілувалися. «Коли вони стрибнули у басейн?». Їхні руки гуляли по їхніх тілах. Плавок і купальника на них не було. Ми зупинили свої погляди на них. Виявляється, коли бачиш, як чужий чоловік цілує твою жінку, то це збуджує. Ми стали виходити з басейну. І Сергій раптом стягнув плавки з Іри, обійняв її і поцілував. Я допоміг вийти Іра, потім дружині. Раптом ці дві жінки притулилися до мене, вони почали мене сушити своїми тілами. Їх грудей вбирали в себе мою воду. Вони терлися про моє тіло, обіймали мене, притискали мене фото пісі до себе, цілували всього і відразу. Моє збудження досягло межі, але тут втрутився Сергій. «Я теж хочу так». І притулився до моєї дружини. Його руки ніжно гладили груди, пестили сосок, щось виробляли на животі, спускалися нижче, шукаючи притягальну видолинок.

- «Мені мало рук, хочу ще руки, ще ласки», - стогнала дружина. Тоді я і Іра повернулися до неї і стали пестити її. Дружина стогнала, кричала, щось голосила. Шість рук чіпали все тіло. Дружина стала сповзати на підлогу. Її підхопив Сергій і поніс на широку ліжко. Там ми продовжили наші ласки. Хтось цілував груди, хтось цілував живіт, хтось цілував піхву. Пік оргазму наступав. Дружина заскиглила, напружилась, потім її тіло обм'якло.
У нас з'явилося відчуття невагомості. Ми підняли дружину та Сергій увійшов у неї. Я і Іра цілували груди дружини. Повільні руху Сергія приводили дружину в невимовне захоплення. Її очі розширилися, рот відкрився, закликаючи туди ще один член. І я підставив свій. Такого мінета у мене ніколи ще не було. Мова, губи, зуби, горло .... Все це разом обволокло мене. Мій пік настав.