Я відкрила вхідні двері і увійшла до квартири. Увійшовши до вітальні я просто ахнула: у ній знаходилося дев'ять хлопців. Я пройшла до кімнати і побачила ще шість. Мені стало не по собі. Останні добу мене тільки й робили, що трахкали. Я спала кілька годин і мабуть зараз відпочити не доведеться.

- Ну що, сучка, з'явилася? Роздягайся, ебать будемо, - сказав брат.
Я повільно роздяглася оголюючи своє Відшмагати тіло. Хлопці аж присвиснув, коли побачили, що моє тіло покривають червоні смуги.
- Хто це тебе так?
Я вирішила не говорити правду.
- Клієнти.
- А за що?
- Я не досить добре їм смоктала.
Брат підійшов до мене і дав ляпаса. Я від безсилля впала на підлогу.
- Що ж ти сука мене ганьбиш??!! Я ж тобі вже три роки як даю на рот.

Брат в люті підняв мене за волосся з підлоги, спустив із себе штани і засунув мені в рот по самі гланди, я від несподіванки навіть поперхнулася. Відштовхнула брата і закашлявся. З очей полилися сльози.
- Ах ти сучка, відмовлятися смоктати?? Я тебе навчу обслуговувати хлопців.
Брат надів мою голову на свій член і почав фото пісі жорстко трахкати моє горло. Я давілась його членом. З очей текли сльози. Але я не сміла його не послухатися і віддавала свій рот на еблю. Решта хлопці сиділи і байдуже дивилися на те, як гвалтують дівчину - підлітка. Незабаром брат кінчив мені на обличчя і штовхнув мене ногою в груди. Я впала і розридалася навзрид.

- Ось так смоктати треба, лише повія. А тепер іди вмивайся і повертайся до нас. Пізді і жопу помий. Ебать будемо всю ніч.
Коли я вийшла з ванної, брат підійшов до мене і надів мені на шию шкіряний ошийник. Ноги скував браслетами, з'єднаними невеликий ланцюжком. Щоб я змогла рухатися тільки повільно. Руки завів мені за спину. Від плечей до зап'ясть туго стягнув руки мотузками так, що вони практично миттєво почервоніли. Я ледве не заволала від болю, але терпіла. Також надів на зап'ястя наручники.
- Ось тепер ти готова, щоб тебе ебалі. Стань на рак в центрі кімнати.