Моя сперма струмком полилася в рот, але її було так багато, що вона виливалася на підборіддя і стікала на груди. У цей момент Сергій вийняв свій член і з стогоном вилив свою сперму на живіт і груди дружини. Від виду сперми Іра прийшла в якийсь захват. Вона стала злизувати нашу сперму з тіла, грудей, губ дружини. Її мова проник в рот і став там вилизувати все, що ще залишилося. Губи наших дружин злилися в поцілунку. Їхні тіла притулилися одне до одного. Потім дружини встали і цілуючись стали пестити соски. Спочатку - свої, а потім і один одного. Від цього виду наші члени встали колом. Ми прилаштувалися ззаду, схилили наших партнерок і увійшли в них. Мій член увійшов до Ірину легко і глибоко. Рух вперед - крик збудження, рух назад - стогін счатья .... Моя рука намацала клітор Ірини - з її рота пролунав хрип задоволення.

Друга рука, пестячи спину сповзла до анального отвору. Палець став повільно входити туди. Ірина завмерла. Я продовжував свою справу. І, раптом, дикий крик, який перейшов бурхливий оргазм. Тіло Іри тремтіло, здригалося, звивалося. Губи шепотіли: «Кончі в мене, Кончі, РІ» .... І з мене знову вилилася сперма. Я без сил опустився на ліжко. На мене впало тіло Іри. Що було з Сергієм і дружиною Я не знаю, але крики радості і задоволення вони видавали гучні.
Через якийсь час я прийшов до тями від відчуття ласк і поцілунків. Іра цілувала мій опалий член. Від цих поцілунків бажання, яке у чоловіків ніколи не проходить, перетворилося на можливість. Мій член знову був готовий принести задоволення жінці. Дружина зробила те ж саме з членом Сергія. «Я хочу вас трьох» - сказала Іра. Ми довірилися їй. Вона поклала Сергія на спину і сіла на нього верхи, видавши при цьому глибокий стогін від задоволення.

Її спина зігнулася, підставивши для мене свою попочку. І я увійшов у неї. Стогін Іри перейшов у хрип. Моя дружина сіла верхи на Сергія, підставивши своє піхву для поцілунку Іра. Мова Іри став пестити клітор дружини, а губи Сергія зімкнулися з губами дружини. У такій позі ми почали приносити задоволення один одному і отримувати його друг від друга. Наші емоції переповнювали нас і виливалися назовні якимись криками і вищання. Оргазм накочувався хвилями. І кожна фото пісі хвиля здавалася останньої, приходила нова і вона була вище від попередньої. Попа Іри то стискала, то розслабляла обійми мого члена. Від цієї гри я відчув як у мене всередині збирається сперма. Сперми стало  так багато, що я вже не міг тримати її всередині. Мені хотілося зробити так, щоб вона дуже потужним струменем увірвалася всередину Іри. Я стиснув той мішечок, де вона перебувала і вистрілив. Від цього пострілу тіло Ірини подалося вперед.

У цей момент сперма Сергія справила такий же потужний постріл знизу і тіло Іри подалося вгору. Її мова зробив якісь рухи і оргазм накрив мою дружину. Іра як-то сіпнулася, засіпела і ми зазнали поразки, сил на Сергія. Ми прийшли в себе, почувши стогін Сергія. Він просив нас дати йому можливість дихати. Зібравши останні сили, ми пішли в душ. Ми ніжно помили один одного, завернулися в рушники і пішли пити пиво. Правда при погляді один на одного наші тіла ще довго здригалися від отриманих переживань.