Я пройшла на середину кімнати, в якій знаходилися хлопці. Всі були вже голі, члени стояли і лише чекали можливості потрахать мене. Коли я опинилася в центрі я задумалася, як мені стати на рак. На коліна я опустилася без проблем. А от далі .. Я просто впала обличчям на підлогу, виставивши попку вгору. І тут же отримала удар ременем по попці.
- Для профілактики, - сказав брат і всі засміялися.
Я заплакала. Мене стали сношать. Хлопці підходили по черзі, вставляли член в вподобану їм дірку і ебалі. Ебалі не довго - хвилину, дві і поступалися місцем іншому. За півгодини в моїх дірках вже побували всі п'ятнадцять хлопців.

Хлопці хоч і ебалі мою пізді і попу, але були незадоволені тим, що я не можу смоктати. Брат на відріз відмовився звільнити мені руки, щоб я змогла фото пісі піднятися. І замість членів запропонував давати мені в рот пальці їхніх ніг. Я стала їх вилизувати, переборовши в собі гидливість. Хоча, це було не що в порівнянні з тим, що ще кілька годин тому я їла гавно.
Йшов час. Мене ебалі. У попу, в пізді, в пізді, в попові. Хлопці мінялися, змінювалися. У мене затекли коліна. Боліло тіло. Я не рухалася близько двох годин. Все що я відчувала, це безперервне рух поршнів у моїх натруджених дірочках. Хлопці по кілька разів встигли змінити один одного. Але незабаром цей кошмар закінчився. Брат взяв мене на нашийник і поставив на коліна. Звелів відкрити рот. Я зрозуміла - будуть кінчати.