Помилитися було неможливо. Хлопці підходили по черзі. Кінчали на обличчя. Частина сперми потрапляла в рот. Ковтати було заборонено. Хлопці кінчали довго і з насолодою. Розбризкували сперму по моєму обличчю. Хвилин через десять все закінчилося. Я уявляла собою жалюгідне і в той же час шалено збудливу видовище. Тільки уявіть наступну картину: молода фото пісі дівчина, 16-ти років, з чорними до плечей волоссям, грудьми другого розміру, сидить абсолютно гола в нашийнику перед 15-ма хлопцями, руки зв'язані за спиною з такою силою, що всі червоні від болю; все волосся облиті
вузький спермою, на губах, підборідді, носі, лобі, щоках, шиї, грудей - кілька шарів сперми; ротик дівчини до країв наповнений спермою, з моря сперми стирчить металева гантельки, якої проколоти мій язичек; очі віддано і зацьковано дивляться на своїх мучителів.
Брат сходив за фотоапаратом і зробив кілька фото. Після цього мені було дозволено проковтнути сперму. Після того, як мій рот звільнився, хлопці почали мене годувати. По черзі підходили до мене, мочив головки своїх членом в сперму, яка була на моєму обличчі і відправляли мені її до рота. Я старанно злизувала і ковтала сперму. На знак подяки я смоктав голівку. Так у мене в роті побували всі 15 членів. Коли всі сперма з мого тіла і обличчя перекочувала мені в рот, я отримала дозвіл вмитися і привести себе в порядок. Мені розв'язали руки, зняли кайдани з ніг і я пішла у ванну.