І ось я вимита, чиста, нафарбована знову стою в кімнаті перед п'ятнадцятьма голодними хлопцями, члени яких знову стоять. Хлопці посідали у вітальні.

Хто на дивані, хто в кріслі, хто на стільці.
Мені було наказано смоктати. Вже краще б мене ебалі ... Під час попередньої еблі мені не доводилося докладати жодних зусиль. А зараз я повинна була довести до оргазму всіх 15 хлопців. Інакше б мене напевно побили б. Спати хотілося страшенно. Я була дуже втомленою. Але в той же час, мені хотілося їсти. Незважаючи на те, що я недавно випила море сперми. Я її практично не помітила. І 15 нових порцій сперми хоч як то б заглушили мій голод.
Втім, незалежно від всіх плюсів і мінусів даної ситуації, вибору в мене не було і я повинна була відсмоктати всім.

Я підповзла до першого хлопця. Їм, природно, опинився мій брат. Взяла його член в рот. Смоктала. Руки були вільні і я змогла пестити його яйця, намагаючись наблизити оргазм. Не випускаючи член з рота я мигцем глянула на нього. Він на мене не дивилася. Розвалившись фото пісі у кріслі, він відкинув голову назад. Очі його, як мені здавалося, були закриті. Він отримував задоволення від мого мінета не заважаючи мені його робити. Навіть його руки не лежали на моїй голові, а перебували на поручнях крісла. Натхнена тим, що мені дозволяють смоктати, а не трахкають мій рот, я стала робити мінет з ще більшим ентузіазмом. Смоктала хвилин двадцять. Нарешті, він став дихати більш прискорено, ніж до цього. Я зрозуміла, скоро буде кінчати.