Член, який до цього вільно лежав у мене в роті, напружився і мені в горло вдарив потужний потік сперми. Я проковтнув. Другий постріл. Я знову проковтнула. Його член стріляв спермою, я ковтала. Брат скінчив. Я випила все, не пролила ні краплі. Член став опадати у мене в роті. Ні слова, ні звуку. Я боязко подивилася на нього. Він вже дивився не в стелю, а на мене. Дивився зі схваленням. Але не говорив ні слова. Лише злегка хитнув головою в бік наступного хлопця. Я все зрозуміла. Мені не треба було пояснювати.
Я переповзла від брата до другого хлопця. Ні слова, ні звуку. Він не торкався до мене, як і брат. І знову мої губки смоктали. Трудилася старанно, намагаючись догодити хлопцеві. Член був невеликий. Сантиметрів 14, але дуже смачний. Він пах моїми дірочками фото пісі та коктейлем із сперми, який був на моєму особи. Я заковтувала її всю. Мені це не становило жодних проблем з моїм досвідом. І незабаром він кінчає. Як і брат, мовчки. У ротик. Я випиваю. Випиваю все до краплі. Облизував на чисто ще член.
Я біля ніг третього хлопця. Хлопець навіть не дивиться на мене. Набирає смс кому то. Ну і нехай. Моя справа смоктати. А це я вмію. Член у роті. Ммм .. А він красень. Невеликий. До 15-ти сантиметрів. Але шалено товстий. Така собі смачна сарделька. Товстенькі члени я люблю. Вони заповнюють порожнину рота до відмови. Труться об всі стінки смоктати їх дуже приємно. Цей член занурюю собі в рот і завмираю. Балдію, від такого товстуна в моєму роті. Тримаю в роті і пестить мовою. Крадькома спостерігаю за хлопцем. Йому подобається. Чи не виймаю член з рота, працюю виключно мовою і губами, тримаючи цього товстуна в роті. Його головка знаходиться у мене в горлі. Хлопець не витримує мого напору. Кінчає. Як і належить, я випиваю всю сперму.
У роті член четвертого хлопця. Він повна протилежність попередньому. Дуже довгий, близько 17 - 18 сантиметрів. Але одночасно не толстячек. З такими я обходжуся по іншому. Роблю глибокий мінет. Занурюю член до кінця, в горло. Мій ніс упирається в його волохатий лобок. Міцно стиснувши губи, виймаю член з рота. Залишаю у роті тільки голівку. Хлопець закочує очі від насолоди. Дубль. У глотку і вийняти. Ще дубль. Знову той самий прийом. Смокчу не довго. Хвилин 10. Але втомитися все таки встигаю. Все ж таки четвертий мінет. А ще треба зробити 11. Ну і нехай. Головне, мене не б'ють. І я можу присвятити себе улюбленому заняттю - смоктати чоловічий член так, як мені хочеться. Контролюючи свої дії сама. Хлопець кінчає.