Для нього вчинив задоволення. Погралися своєю мовою з його голівкою. Повзу їм вниз по члену, вилизуючи кожен сантиметр. Але моя мета його яйця. І ось вони у мене в роті. Обидва волохаті і дуже смачні. Ніжно посмоктував по черзі кожне з них. Смоктав їх недовго. Опля! Є. Вони стиснулися. Скольжу фото пісі мовою по стовбуру і заковтують його в рот. Вчасно. Удар, ще удар. Я ковтаю сперму, яка б'ється об мою щоку. Смачно. Як і попередні члени, вилизують до чиста.

Шостий хлопець. Шостий член. Шостий мінет за останню годину. Смокчу. Смак дивний. Смак моєї попи. Значить цей хлопець, частіше всього за сьогодні ебал мою попку, а не пізді. Але мені не противно. Навпаки. Смокчу з азартом. Граю язичком з його членом. Відчуття  від м'якого і теплого в роті просто супер. Я балдію. Балдію не довго. Не більше п'ятнадцяти хвилин і він кінчає. Випиваю. Смачно. Цілком замінює сніданок. Сеанс гігієни, чищу член своїм ротом.

І я знову з членом у роті. Смокчу. А що ще робити? Хлопець постогнує від задоволення. Вбирають в рот губи. Намагаюся, як можу, симулювати свою пізді. Член пахне моїми соками. Напевно в попові мене не ебал. , Або практично не ебал. Пестять стовбур мовою, жадібно скольжу по ньому губами. Кожне занурення цього члена закінчується в моєму горлечку. Хлопець задоволений. Втім, незадоволених моїми мінетом немає. Все ж таки три роки практики не проходять безслідно. Спасибі братику, навчив смоктати. Хлопець кінчає. Випиваю. Смачно і поживно. Сперма солоденька. Просто супер. У попередніх шести була солонувата.