Десятий. О! Знову толстячек. Обожнюю. Але цей не просто толстячек. Він ще й довгий. Близько 18-19 сантиметрів. Ну що ж, попрацюємо. Потихеньку вбирають член в рот. Повільно, щоб не зачепити таку красу зубами, і щоб не було боляче моєму горлу. Проходить кілька хвилин і о диво, цей член весь в мені. Головка приємно розпирає горло. Дихати не можу. Активно ганяю шкірку губами, облизуючи язиком. Член не виймаю. Кайф. Але задихаюся. Тримаюся до останнього і витягаю його з ротика. Хлопець у захваті. Злизуючи мовою слину з члена. Знову ковтаючи і повторюю свої дії. Шість, сім заковтнувши і ось в моє горло ллється сперма. Шкода, я хотіла в рот. Смаку не відчула. Я виймаю член. Злизують слину і залишки сперми. Дві третини я обслужила.

Одинадцятий член. О! Знову толстячек. Але тільки короткий. Дивлюся на хлопця. Молодий. Не більше п'ятнадцяти років. Беру в рот. Навіть в горло не входить. Із задоволенням граю цієї сарделькою у себе в роті. Активно працюю губами. Кінчає. Випиваю. Молоді довго не тримаються.

Дванадцятий хлопець. Дванадцятий член. І дванадцятий мінет за останні дві години. Люблю смоктати, але відверто втомилася. Цього хлопця я теж пам'ятаю. Тягнеться, коли я лижу. Ну що ж. Порадую юнака. Облизував активно член, яйця і фото пісі область паху. Мова гуляє по лобку, який гладко поголений, по животу, голівці, члену. Іноді беру в рот і смоктав. Але найбільше цей хлопець любить, коли йому лижуть попу. Моя мова проникає до колечко його анусу. Лижу не більше хвилини і, провівши мовою від анусу до голівки, вбирають член в рот. Не помилилася - сперма вихлюпується мені на язик. З радістю випиваю і чищу член.

Тринадцятий мінет. Як же я втомилася. Але робити нічого. Ще три члени треба відсмоктати. Смокчу без фантазії. Звичайний глибокий. Член маленький, сантиметрів 15. головка лише злегка мені входить в горло. Приємно. Хлопець після того, як ебал мене, встиг відпочити. Кінчає швидко. Випиваю сперму.